Пожелания за Благовещение

Имен ден празнуват Блага, Благовеста, Благой

Честито Благовещение! Нека да ти е живо и здраво името и да ти носи много радост и късмет в живота! Никога не губи вяра в доброто!

Честит имен ден! Желая ти да сбъднеш всички си копнежи и всеки твой ден да бъде изпълнен със звънки птичи песни, а на сърцето ти да е леко и безгрижно!

Честито Благовещение! Много са нещата, които искам да ти пожелая, но най-важното от всичко е здравето! Затова грижи се за себе си и се радвай на вечно щастие и просперитет!

Честит имен ден! Нека небето изсипе върху теб всичките си блага и Съдбата да ти отреди дълъг живот и щастливи мигове безкрай!

Честито Благовещение! Радвай се на живота и го изживей пълноценно! Много здраве ти желая, късмет и гореща любов!

Честит имен ден! Нека плуваш в океан от пари и нищо да не попречи на твоето щастие! С доброта и мъдрост се постига всичко, затова именно тях ти пожелавам в изобилие!

Честито Благовещение! Желая ти да постигнеш всяка една цел, да получиш всичко, за което най-много мечтаеш!

Честит имен ден! На твоя светъл празник приеми от мен искрените ми благопожелания за здраве, любов и финансова благодат!

Честито Благовещение! Да се сбъднат всички твои желания и нека животът ти поднесе на тепсия всичко, за което копнееш!

Честит имен ден! Желаят ти много здраве и прекрасно настроение на твоя празник! Нека животът ти бъде сладък и лек!

Честито Благовещение! Желая ти здраве и пари, много късмет, вечна любов, неизмеримо щастие, небивал успех и никога да не губиш надежда!

Честит имен ден! На твоя имен ден ти пожелавам всичките ти  мечти да се сбъднат възможно най-скоро. Много щастие и красота да има във всеки твой ден!

Честито Благовещение! Нека Бог чуе всичките ти молитви, бъди винаги в добро здраве и плувай в един безкраен океан от любов!