Пожелания за Борис

Имен ден празнуват Борис, Богорис, Борислав, Борислава, Боряна

Честит празник, Борис!  Желая ти здраве, любов и топлина, слънчево настроение и удивителни постижения в живота.

Борис, освен добро здраве и благополучие в семейството, пожелавам ти винаги да бъдеш и в хармония със себе си. Нека плановете ти винаги се сбъдват, а животът ти бъде изпълнен само със светли и слънчеви дни.

Борис, ти си човек, когото много уважавам и обичам. Желая ти незабравимо прекарване на празника, много здраве и любов в живота!

Борис, нека щастието те придружава на всяка крачка, нека Бог да пази здравето ти при всякакви обстоятелства! Весело изкарване на празника!

Честит празник, Борис! Желая ти ви вдъхновение във всичко, весело настроение и постигане на всички твои цели в живота!

Честит имен ден, Борис! Нека всичко, което ти изглежда на пръв поглед невъзможно, се сбъдне и резултатът от него да надхвърли твоите очаквания!

Честит имен ден! Пожелавам ти животът ти да е възхитително ярък, да получиш много топлина и обич, да срещнеш искрено разбиране и подкрепа от тези, които обичаш!

Честит празник, Борис! Желая ти от все сърце да получаваш винаги повече от това, което очакваш в живота! Бъди здрав и винаги дръж главата си гордо изправена!

Борис, бъди доволен от подаръците на съдбата, но не преставай да копнееш за още благини! Желая ти да си здрав и успешен!

Борис, нека съдбата винаги те дарява точно с това, от което се нуждаеш! Искам да ти засвидетелствам моята подкрепа и уважение! Честит имен ден!

Честит празник, Борис! Пожелавам ти вдъхновение във всичко, страхотно настроение и изпълнение на всички планове.

Честит имен ден! Пожелавам ти да покоряваш върхове и сърца на красавици с лекота, както и винаги да се оказваш на точното място, в точния момент!

Борис, приеми моите най-искрени поздрави за твоя имен ден! Желая ти много здраве и пари, хармония и успех във всичко, с което се захванеш!