Пожелания за Великден

Имен ден празнуват Велик, Велика, Велико, Велин, Велислав, Величка, Величко, Велка, Велко, Вельо, Вили, Витан, Велина

Честит Великден! Нека заедно с Христос в теб възкръсне надеждата, а жаждата за щастие и добър живот да стане още по-силна!

Честито Възкресение  Христово! Днес е велик ден, ново начало, повод за нови копнежи и смели планове! Пожелавам ти да ги осъществиш до един!

Честит Великден! Нека с пробуждането на природата и теб се пробуди новото начало! Желая ти само радост и щастие да изпълват дните ти!

Честит Великден! Желая ти да ти се случват само най-прекрасни неща и да си винаги усмихната и щастлива!

Честито Възкресение  Христово!  Нека в душата ти е винаги топло, а небето над теб – лазурно и спокойно! Нека ти и твоето семейство се радвате на безметежно щастие!

Честит Великден! Нека този ден ти донесе хармония и радост. Много късмет и успехи за теб и твоите близки!

Честито Възкресение  Христово!  Мир и щастие за вашия дом и нека всички членове на семейството се радват на добро здраве, радост и хубави дни!

Честит Великден! Нека Христос донесе във вашия дом много светлина, щастие, мир и любов!

Честито Възкресение  Христово! Пожелавам ти да вярваш и да се надяваш, да мечтаеш и да живееш с любов в сърцето, да цениш живота и да се усмихваш на всеки нов ден!

Честит Великден! Нека всички несгоди изчезнат, а благодатта никога да не напуска сърцето ти!  Желая ти чудеса, слънчева топлина, просперитет и хармония!

Честито Възкресение  Христово! От сърце желая на теб и на всички в семейството ти да са здрави, да имат винаги верни и добри приятели до себе си и да жънат успех след успех!

Честит Великден! Нека Бог да защити вас и вашето семейство и да ви предпази от разочарования, болести и скърби. Нека щастието и спокойствието винаги царуват във вашия дом!

Честито Възкресение  Христово!  Нека този свят празник да внесе много радост и топлина в сърцата ви, да ви дари с мир, просперитет и щастие! Бъдете здрави и нека в дома ви има само смях и веселие!