Пожелания за Гергьовден

Имен ден празнуват Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Георги, Георгина, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица, Гергина

Честит Гергьовден от сърце! Нека Господ ти  изпрати здраве, духовна сила и само добри новини! Искрено желая на теб и вашите близки много топлина и радост!

Честит Гергьовден! От сърце ти пожелавам силна воля и желязно здраве! Нека смелостта, силата и интелигентността ти помогнат да постигнеш всичките си цели!

Честит имен ден! Пожелавам ти никога да не падаш духом, винаги да вярвайш в себе си и да се бориш за победа!

Честит Гергьовден! Желая ти да мислиш разумно, да действате благородно и да живееш щастливо!

Честит имен ден! С Божията помощ да преодоляваш с лекота всяко зло, да се радваш на живота с пълни сили и искрено да обичаш близките си хора!  Нека силата на вярата ти помогне да се справиш с всички препятствия по твоя житейски път!

Честит Гергьовден! Нека свети Георги те закриля вечно! Желая ти победи на всички фронтове – в личен план, в кариерата и ежедневието въобще!

Честит имен ден! Желая ти късмет и щастие през целия ти живот. Вярвай в доброто, не се поддавай на злото и чудесата ще потекат към теб като река!

Честит Гергьовден! Поздравяваме теб и твоето семейство и ти пожелаваме възможно най-често да вкусваш радостта от победите и да се радваш на удовлетворение от постигнатите цели!

Честит имен ден! Искам да ти пожелая да носиш и вярата в сърцето си, точно както Свети Георги ​​е успял да я съхрани. И, благодарение на точно тази вяра, да постигнеш най-прекрасните победи в твоя живот!

Честит Гергьовден! Желая ти спокойствие, семейно щастие и взаимно разбирателство. Нека звездата на надеждата да грее над теб и твоите близки и да ви води към успеха!

Честит имен ден! Желая ти смелост, постоянство и решителност. Желая ти да бъдеш силен и винаги да печелиш!

Честит Гергьовден! Пожелавам ти светъл празник! Бъди в мир със себе си,  все така честен и винаги вярвай в успеха на всяко твое начинание!