Пожелания за Димитровден

Имен ден празнуват Димитър, Димитрина, Митко, Митьо, Димo, Димчо, Димка, Димaнa

Честит Димитровден!  Нека твоят покровител те закриля от небето и помогне за реализирането на всички твои мечти!

Честит имен ден! На този важен за тебе празник аз ти желая от все сърце да си все така целеустремена и все така благородна личност! Нека се сбъдне всичко, на което се надяваш!

Честит Димитровден!  Колкото нападали листа навън – толкова пари в кесията! Желая ти вечна младост и животът ти да бъде  изпълнен с радост и надежда!

Честит имен ден!  Да ти е живо и здраво името и много, много да си щастлива! Нека всички житейски мостове не бъдат препятствие за теб, а просто поредното предизвикателство за твоята огромна сила и увереност!

Честит Димитровден!  На този важен празник аз ти пожелавам от сърце да си все така добър и мил човек, да ти се случват най- хубави неща и твоят покровител да те закриля вечно!

Честит имен ден! Желая ти късмет и безкраен успех, нека всяко зло да те забрави, а щастието винаги да те следва по петите!

Честит Димитровден!  Желая ти здраве и оптимизъм, нека вратите на твоя живот са винаги широко отворени за щастието и страстната любов!

Честит имен ден!  Нека твоят жизнен път да е благодатен и щастлив! Нека очите ти светят от радост, а сърцето ти бъде винаги изпълнено с любов!

Честит Димитровден!  Желая ти крепко здраве и безкрайни причини за радост и веселие! Нека всяка сутрин започва с усмивка и всеки един твой ден бъде все по-слънчев и щастлив от предишния!

Честит имен ден! Нека дните ти бъдат изпълнени с наслада, радост и вяра в най-доброто!

Честит Димитровден! Желая ти тримата братя късмет, успех и вдъхновение да са неизменни спътници във всичките ти дни!

Честит имен ден!  Нека твоите най-съкровени мечти и стремежи се сбъднат и всеки ден да имаш повод да се веселиш!

Честит Димитровден!  Нека дните ти са винаги чисти и светли! Нека в душата ти има блажено спокойствие и любов!