Пожелания за Ивановден

Имен ден празнуват Ваньо, Еньо, Енчо, Жан, Жанa, Жанета, Ивайла, Ивайло, Иван, Ивана, Иванкa, Иванинa, Ивелин, Ивелина, Ивета, Иво, Йоан, Йоанa, Йовка, Йовко, Йонка, Йонко, Йончо, Йото, Калоян

Честит Ивановден на моята скъпа приятелка! Бъди весела, щастлива и винаги засмяна! Много те обичаме и ценим твоята невероятна доброта и всеотдайност!

Честит Ивановден на моя най-добър приятел! Нека в живота ти всичко се случва точно така, както винаги си мечтал! Да ти е живо и здраво името и да се радваш на вечно щастие!

Честит Ивановден, приятелю! На твоя скъп празник искам да ти пожелая в очите ти винаги да блести радост, а портфейлът ти да е препълнен с пари!

Честит Ивановден, мамо! Ти носиш най-хубавото име на света, но има нещо, което е по-хубаво от него и това си самата ти – усмихната, весела и все така отдадена на семейството бъди!

Честит Ивановден, скъпо момиче! Много любов и щастие ти пожелавам, всички твои мечти да се сбъднат с лекота!

Честит Ивановден на моето мило момче! Бъди винаги все така добър и благ, нека животът ти поднесе мечтаните подаръци! Любов и късмет ти пожелавам във всяко твое начинание!

Честит Ивановден!  Нека всеки твой ден се превърне в нов старт и да имаш късмет във всичко – в бизнеса, в любовта, вдъхновението и творчеството!

Честит Ивановден на моята скъпа именичка!  Желая ти благополучие и просперитет, много любов и слънце в очите и душата!

Честит Ивановден, от сърце ти желая всеки твой ден да започва с усмивка и до теб винаги да има скъп и любящ човек, с когото да споделяте настояще и бъдеще!

Честит Ивановден, татко!  Нека този твой имен ден бъде запомнен със скъпи спомени и да остане в паметта в продължение на много години. Желая ти само радостни мигове, здраве и благоденствие!

Честит Ивановден, желая ти всеки твой ден да бъде наситен с прекрасни емоции, които да ти дават тласък на нови успехи и да зареждат с неизчерпаема енергия!

Честит имен ден! Пожелавам ти душата ти да бъде изпълнена винаги с мир и спокойствие, да се радваш на здраве, щастие и безоблачен живот.