Пожелания за имен ден на жена

Честит имен ден! Нека твоят ангел винаги те защитава и да ти помага навсякъде – домакинство, родителски грижи, работа! Нека всички твои начинания се увенчаят с успех и късметът и благополучието да не излизат от твоя дом!

Честит имен ден! Желая ти безмерна радост и щастие, здраве и успех по пътя, нека слънчевите лъчи винаги греят над теб като ореол!

Честит имен ден! Желая ти твоят ангел винаги да стои зад гърба ти и да те пази от всички беди и несгоди. Бъди здрава и много, много щастлива!

Честит имен ден! Пожелавам ти винаги да успяваш да различаваш своя прав път, истинските си приятели и истинската си любов! Нека дните ти бъдат изпълнени с наслада, радост и вяра в доброто!

Честит имен ден! Желая ти да останеш завинаги млада. Нека твоята мъдрост и ум да бъдат неизчерпаеми и да ти помагат безкрайно във всички трудни моменти. Нека сърцето ти познае само безкрайното щастие и любов!

Честит имен ден! Поздравявам те и се надявам твоят невидим защитник винаги да те предпазва от несгоди и беди! Нека той те насочи по правилния път и да те накара да се усмихваш по-често!

Честит имен ден! Желая ти твоят пазител да е винаги зад гърба ти! Бъди все така смела, амбициозна и добра към всички ни!

Честит имен ден! Има моменти, когато интуицията пречи на съдбата и никакви природни закони не биха могли да обяснят нашите решения. Доста хора вярват, че в такива моменти един ангел на рамото ни нашепва точно какво да правим!   Нека твоят ангел-пазител е винаги до теб!

Честит имен ден! Колкото и хора на земята да носят това име, ти ще си винаги единствена за нас! Желая ти любов, здраве и безмерно щастие!

Честит имен ден! Името е като пътеводна звезда, която ни пречи да се загубим и ни събира един с друг в човешкия свят. Носи името си достойно, като корона, но не забравяй, че човек е известен не с името си, а и с делата си!