Пожелания за имен ден на мъж от жена

Честит имен ден! От душа ти пожелавам всеки един твой ден да бъде изпълнен с обич и благодат. Не спирай да жънеш успех след успех във всичко, до което се докоснеш!

Честит имен ден! Желая ти да си винаги така смел и горд, да продължаваш да се бориш с всички сили за тези, които обичаш! Приеми искрените ми благопожелания!

Честит имен ден! На този така важен за тебе празник, искам да ти пожелая пълен комплект от най-страхотните неща на света, защото ти си човек, който наистина ги заслужава! Бъди здрав като камък и много щастлив!

Честит имен ден! Желая ти щастие във всеки един аспект от твоя живот и никога да не забравяш колко държа на теб!

Честит имен ден! Бъди все така непринуден и весел, нищо да не помрачава дните ти и да съумееш да сбъднеш всяка една своя мечта!

Честит имен ден! Не преставай да си все така благоразумен и честен, какъвто всички те познават! Не се прегъвай пред трудностите и ги преодолявай с лекота!

Честит имен ден! На този паметен ден искам да ти пожелая бързо сбъдване на всички твои копнежи и мечти! Нека винаги над главата ти грее слънце и в сърцето ти гори огъня на любовта!

Честит имен ден! Желая ти късмет във всяко начинание! Много любов, пари и благоденствие! Да ти върви по мед и масло!

Честит имен ден! Много щастие и крепко здраве ти желая, винаги помни колко много означаваш за мен!

Честит имен ден! На твоя чуден празник ти желая да си все така неотразим! Носи с гордост красивото си име и продължавай да жънеш нови успехи във всяко отношение!

 

Честит имен ден!

Ти си всичко за мен!

Благодаря на Бог, че те има!

Ще съм завинаги твоя любима!

 

Честит имен ден!

Желая ти късмет и здраве безчет!

Колкото звезди на небето,

толкова любов във сърцето!