Пожелания за Константин и Елена

Имен ден празнуват Елена, Елеонора, Константин, Константина, Костадин, Костадина, Костадинка

Честит имен ден! Нека съдбата ти никога не прави резки завои и животът ти да тече плавно и щастливо! Желая още много здраве и вълшебна любов!

Честит имен ден! Нека късметът никога да не ти изневерява, да бъдеш все така добър и стойностен човек!

Честит имен ден! Нека винаги любовта те съпътства и да се радваш на много дълъг и щастлив живот!

Честит имен ден! Желая ти да изпиташ любовта във всичките й форми и никога да не падаш духом! Животът е за силните!

Честит имен ден! Бъди здрав, защото когато човек е здрав, той може да преодолее всичко и да постигне всичко. Бъди обичан, защото когато в живота ни има истинска любов, сме способни на чудеса!

Честит имен ден! Желая ти да останеш все същия весел, искрен, благодарен човек, когото познавам и обичам!

Честит имен ден! Желая ти да се стремиш към нови цели, но винаги да си благодарен и за това, което имаш. Само тези, които знаят как да ценят, получават най-щедрите подаръци от Живота и Съдбата.

Честит имен ден! Нека твоята житейска чаша да прелива от щастие, здраве и любов! Нека се сбъдне всяко едно твое желание и да постигнеш всичко, за което мечтаеш!

Честит имен ден на най-позитивния човек, когото познавам! Скъпи приятелю, нека животът ти бъде винаги лек и да бъдеш заобиколен от любящи близки и верни другари!

Честит имен ден! Нека всичко, което искаш, се сбъдне. Нека всичко, което е ценно и скъпо за теб, да е близо до теб. Страстна любов, здраве и щастие за теб и твоите близки!

Честит имен ден! Нека щастието да присъства винаги в живота ти, да се къпеш в охолство и да бъдеш удовлетворен от всичко постигнато!

Честит имен ден! Желая ти здраве и много успехи, нека винаги се случва така, че твоите мечти да се сбъдват до една!