Пожелания за Никулден

Честит Никулден! Нека животът ти бъде низ от радостни мигове! Желая ти да си винаги в отлична форма, здрав и с лекота да преодоляваш всички препятствия по пътя към заветните си цели! Нека искрената любов, добротата и щастието винаги царуват в душата ти!

Честит имен ден! Нека Свети  Николай Чудотворец защити дома ви от зло и нещастия, да донесе просперитет и любов, да ви покровителства по пътя към успеха. Пожелавам ти той да чуе твоите молитви и да изпълни живота ти с големи и малки чудеса!

Честит празник! Мир, доброта, уют във вашия дом. Здраве, просперитет на теб и вашите близки. Нека светецът да ви спаси от всичко лошо, да ви дари с радост и да изпълни с любов сърцата ви!

Честит Никулден! Пожелавам на Свети Никола да изпълни дните ти с радост и светли моменти! Нека всичко в твоя живот се развие така, както най-много желаеш! Твоят закрилник винаги да те пази и да ти изпраща късмет!

Честит имен ден! Нека Свети Никола и неговите ангели-помощници да ти донесат голямо щастие!  Нека всичките ти мечти се сбъднат! Нека слънцето грее в душата ти, а твоите близките да те обичат и ценят! Пожелавам ти всичко да е идеално в твоя живот!

Честит празник! Нека великият Чудотворец Николай внесе доброта, светлина и любов в твоя живот. Нека ти помага във всичко и животът ти да бъде низ от успехи!

Честит Никулден! Пожелавам на теб и на твоето семейство да сте винаги здрави и успешни! Нека светецът ви предпазва от беди и нещастия и да ви дарява с мир и любов до сетните ви дни!

Честит имен ден! Нека любовта да обгърне напълно сърцето ти, а добрите надежди да стоплят душата ти. Нека близките ти да са винаги до теб и да те подкрепят, всички в семейството ти са здрави и честити!