Пожелания за Петковден

Имен ден празнуват Параскев, Параскева, Парашкева, Пенка, Пенко, Петка, Петкан, Петкана, Петко, Петя

Честит Петковден!  Поздравявам те за твоя имен ден и ти желая винаги младо сърце и мъдра душа, нека всеки един момент от твоя живот бъде незабравим!

Честит имен ден! Нека всички твои идеи бъдат успешни, а усмивката и щастието – най-верните спътници в твоето ежедневие!

Честит Петковден!  Пожелавам ти от все сърце да се разделиш с мечтите си, само ако те се сбъднат, да забравиш за силата и смелостта си само в моменти на нежна романнтика, да се бориш умно за щастието си и да преуспавяш във всичко с лекота!

Честит имен ден, колега! Нека постигнатите успехи се множат, нека тялото ти винаги е изпълнено с енергия и сила, а душата ти да прелива от вдъхновение!

Честит Петковден!  Нека животът те спаси от ненужни грижи и ти даде много възможности. Бъди щастлив и винаги усмихнат!

Честит имен ден! Пожелавам ти всички най-добри неща на света и късмет в търсенето на онова, което ти е най-скъпо.

Честит Петковден! С цялото си сърце искам да ти пожелая победи във всички начинания, винаги в отлична форма да си и доброто настроение никога да не те напуска!

Честит имен ден! Желая ти дълбоко уважение от приятели и силна любов на роднини, много късмет, уют в дома и вечен празник на душата!

Честит Петковден! Скъпи приятелю, поздравявам те и искам да ти пожелая винаги да се будиш с оптимистично настроение, да се къпеш всеки ден в лъчите на късмета, а любовта да ти дава криле!

Честит имен ден! Не спирай да плуваш в реката на щастието, преследвай своите цели и винаги бъди уверен в победите си!

Честит Петковден!  Скъпа моя, прекрасна и най-обичана от всички на света, желая ти пълно щастие, много весели усмивки и сбъдване на всичките ти желания!

Честит имен ден! Най- искрено ти пожелавам много щастие и радост в дома ти, силна вяра и доброта в душата ти, светла надежда и искрена любов в сърцето ти!