Пожелания за Петльовден

Имен ден празнуват Евтим, Евтимия, Ефтим, Евтимий, Ефтимия

Честит Петльовден! Нека винаги да се радваш на любовта, разбирането и топлината на близките си хора. Желая ти щастлив и весел имен ден!

Честит Петльовден! Желая ти здраве и щастие, както и куп страхотни идеи и вдъхновение! Нека всички твои мечти и желания станат реалност!

Честит Петльовден! Желая ти много здраве, успехи в работата и в личния живот! Нека златната рибка дойде при теб и изпълни всичките ти желания!

Честит имен ден! Нека на твоето небе винаги светят най-светлите звезди! От сърце ти пожелавам да се радваш на много успех и любов!

Честит Петльовден! Здраве и благополучие ти пожелавам – за теб и твоето семейство!

Честит Петльовден! Приеми моите най-искрени пожелания за много късмет, пълно щастие, безброй житейски победи и отлично здраве.

Честит Петльовден! Честит имен ден, желая ти всичко най-добро – здраве, благополучие, късмет, много щастливи дни!

Честит имен ден! Нека всеки твой ден се превърне в празник, пожелавам цялата радост на света и всички твоите мечти да се сбъднат до една!

Честит Петльовден! Пожелавам ти голям късмет за всяко начинание, да си винаги здрава и щастлива, весела и засмяна!

Честит Петльовден! Бъди винаги обичан и щастлив, нека дните ти са изпълнени със смях и веселие, а животът ти бъде купон без край!

Честит Петльовден! Желая ти много, много усмивки и винаги да бъдеш любимец на капризната Съдба, която да сбъдва на мига всяко твое желание!

Честит имен ден! Нека си все така целеустремен и да получиш от живота всичко, което искаш!

Честит Петльовден! От сърце ти пожелавам да постигнеш всичките си цели! Нека късметът винаги ти се усмихва, портфейлът ти никога да не се изпразва и сърцето ти да е вечно изпълнено с любов!

Честит Петльовден! Желая ти да покоряваш върховете на успеха и славата с пълна увереност и непреодолима жажда за победа. Бъди все така смел и непоколебим!