Пожелания за Петровден

Имен ден празнуват Камен, Камена, Кремена, Павел, Павлин, Павлина, Патриция, Петрана, Петър, Преслава

Честит имен ден! Желая ти смел оптимизъм и самочувствие, успешна работа и големи победи! Да срещнеш голямата, истинска любов!

Честит Петровден! Винаги върви само напред и не се обръщай назад. Прави си ценни изводи от миналото и преминавай смело към целите и мечтите си!

Честит имен ден! Желая ти бърз кариерен растеж, жизненост, решителни действия и много удоволствие от живота!

Честит Петровден! Нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш и до себе си винаги да усещаш подкрепата на тези, които те обичаме!

Честит имен ден! Бъдете ти и твоите близки винаги здрави и щастливи. Нека животът ти е изпълнен с усмивки и сълзи от смях.

Честит Петровден! Пожелавам ти да изживееш живота си така, както желаеш – да правиш нещата, които обичаш и до себе си винаги да имаш верни приятели и да се радваш на любовта на близките си!

Честит имен ден! Желая ти да срещнеш голямата любов и да й се насладиш от край до край! Много здраве и късмет във всичко, с което решиш да се захванеш!

Честит Петровден! Да ти е честито името и да те радва семейството ти дълги години напред! Нека щастливата усмивка се превърне в твоя най-верен спътник!

Честит имен ден! Днес е твоят голям празник, затова искам да ти пожелая да си все така здрав, весел и отзивчив! На добър час, приятелю, очакват те щастливи дни!

Честит Петровден! С много обич искам да ти пожелая сбъдването на дори и най-дребните твои желания! Нека животът ти поднесе всичко, което искаш на тепсия!

Честит имен ден! Нека в живота ви винаги царува изобилие от всичко най-добро и няма място за скръб и тревоги! Желая ти да се наслаждаваш на всеки един ден и усмивката да бъде твой неизменен спътник!

Честит Петровден! Казват, че възрастта се брои не по броя на годините, а по броя на щастливите дни. Нека твоите нямат чет!