Пожелания за Рождество Христово

Имен ден празнуват Емил, Ицо, Ичо, Младен, Радомир, Радомира, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Христалина, Христо, Христи, Христин, Христина, Христофор

Весела Коледа! Нека този вълшебен празник изпълни живота ти със светлина, щастие, радост и копнеж. Желая ти мир, благоденствие, любов, личен комфорт. Нека ангелът-пазител те предпази от всякакви неволи и трудности!

Весела Коледа! Това е един много светъл празник. И на този свят ден аз се радвам да ти пожелая да получиш най-важните неща в живота – щастието, което не може да се купи с пари, успехът, който е така трудно да хванеш и най-важното – здраве, без което нищо друго няма смисъл!

Весела Коледа! Нека сърцето ти се стопли от любов, а душата ти да прелива от мечти! Нека животът ти е изпълнен с вечно щастие, а съдбата да те дари с много късмет! , а съдбата – голям късмет! Нека всеки твой ден се превърне в специално събитие, а всеки празник – в истинско чудо!

Весела Коледа! Нека твоят дом е винаги топъл и уютен! Всичките ти мечти да се сбъднат, дори и най-трудно осъществимите! Твоето сърце и сърцата на твоите близки и роднини да се изпълнят с любов и радост! А коледната звезда винаги да озарява пътя ти!

Весела Коледа! Искам да ти пожелая от сърце мир и благополучие! В семейството – любов, в душата – мир, в сърцето – вяра. Остави ангела-пазител да те води за ръка към щастието и да те пази от всяко зло!

Весела Коледа! Това е най-прекрасният и вълшебен ден в годината. Нека светлият празник изпълни къщата с топлина и радост, а ти и твоите близки да сте винаги безмерно щастливи! Нека сърцата на всички се изпълнят с мир и блаженство в този свят ден!

Весела Коледа! На този скъп празник нека да ти пожелая мир и спокойствие в твоя дом! Нека той се изпълни с доброта, разбирателство, любов и щастие! Нека имаш успех във всяко твое начинание, желая ти също много здраве и радост, като и да се сбъднат най-съкровените ти желания!