Пожелания за Свети Валентин

Имен ден празнуват Валентин, Валентина, Вальо, Валю, Валя

Честит Свети Валентин! Обичай и бъди обичана, защото любовта е тази, която ни кара да плачем от щастие и ни учи да летим!

Честит празник на любовта! Искрено ви желая истинска, взаимна любов, която да ви вдъхновява и окриля. Нека ви очаква безгранично щастие и страстта между вас никога да не угасва!

Честит Свети Валентин!  Нека всеки твой ден започва и завършва с усмивка! И никога не забравяй колко много значиш за мен!

Честит празник на любовта! Нека душата ти винаги бъде изпълнена с обич, защото тя е способна да прави чудеса!

Честит Свети Валентин! Нека любовта съживи твоето сърце и го отвори за да изживее най-хубавите моменти, които можеш да си представиш!

Честит празник на любовта! Нека тя гори във вашите сърца и да събужда най-красивите и нежни чувства на света! Нека озарява винаги живота ви!

Честит Свети Валентин! Пожелавам ти да срещнеш принца на своите мечти колкото се може по-скоро и да бъдете неразделни и невероятно щастливи до края на дните си!

Честит празник на любовта! Нека тя топли сърцето ти цял живот! Пожелавам ти винаги да плуваш в океан от любов и да изгаряш в огъня на страстта!

Честит Свети Валентин!  Обичам те с цялото си сърце, с цялата си душа и искрено се надявам, че и ти изпитваш същото!

Честит празник на любовта! Желая ви късмет в съвместния ви път. Нека вашата любов бъде по-силна с всеки изминал ден, а щастието да грее душите ви.

Честит Свети Валентин! Желая ти да бъдеш все така красива, нежна и любвеобилна и никога не спирай да ме обичаш!

Честит празник на любовта! За мен тревата е по-зелена, а водата – по-бистра, когато си до мен! Ти си светъл лъч в живота ми, обичам те с цялото си сърце!

Честит Свети Валентин!  Ти си моето чудо, в което не мога да спра да вярвам. Ще те обичам вечно!