Пожелания за Силвестър

Имен ден празнуват Горан, Горица, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Серафим, Силва, Силвия, Силвана, Силвестър

Силвестър, искам да те поздравя за твоя празник и да ти пожелая щастие, здраве, късмет във всички твои начинания. Бъди благословен!

Силвестър, приеми моите искрени поздравления! Пожелавам ти да се усмихваш често-често и в очите ти винаги да грее пламъчето на любовта!

Силвестър, пожелавам ти от душа и сърце да бъдеш винаги здрав, успешен и късметът никога да не ти изневерява!

Силвестър, нека слънцето изгрее в душата ти и разпръсне завинаги тъмните облаци там, за да се радваш на весел и щастлив живот до края на дните си.

Силвестър, пожелавам ти здраве и радост в живота, нека всеки нов ден ти носи вдъхновение и вдъхва в теб нови сили за да се радваш на благополучие и успех!

Силвестър, нека винаги бъде празник в твоето сърце, бъди опора за твоите близки и се радвай на щастлив и безоблачен живот!

Силвестър, желая ти от все сърце в душата ви винаги да бъде светло и да е изпълнена с обич и топлина! Не познавам по-добър човек от теб!

Силвестър, на твоя специален ден ти пожелавам да гребеш с пълни шепи от живота и да плуваш безкрайно в океана на блаженството!

Силвестър, нека светлината бъде винаги в теб и те води към по-добро! Нека щастието изпълва душата ти и нищо да не може да го помрачи!

На моя скъп приятел Силвестър от все сърце желая да бъде здрав, щастлив и винаги усмихнат!

Силвестър, нека в твоя живот бъде вечна пролет, изпълнена с птичи песни и цъфнали цветя!

Силвестър, пожелавам ти от цялата си душа да бъдеш здрав и да ти върви във всяко едно начинание, с което се захванеш!

Силвестър, желая ти безкрайна радост, мъдрост и път, изпълнен с надежди и сбъднати мечти!

Силвестър, нека винаги слънцето грее в твоите очи, а съдбата да ти поднася дар след дар, защото ти наистина го заслужаваш!