Пожелания за Тодоровден

Имен ден празнуват Божидар, Божидара, Дора, Дорина, Доротея, Теодор, Теодора, Теодорина, Тодор, Тодора, Тодорка

Честит Тодоровден!  Желая ти много позитивна енергия, която да ти даде сили да преодолееш всичките си проблеми!

Честит имен ден! Едва ли думите биха били достатъчни, за да изразя най-искрените си чувства към теб, но приеми моите сърдечни пожелания за здраве, щастие и любов.

Честит Тодоровден! За мен е невероятна чест да те поздравя за твоя специален ден с едно кратко пожелание, но от сърце – нека радостта не спира да струи в твоя дом, а в сърцето ти винаги да свети пламъчето на любовта!

Честит имен ден! От цялата си душа ти желая много щастие и весели мигове, нека добрините ти се върнат многократно при теб като чудодеен бумеранг!

Честит Тодоровден! На твоя имен ден ти пожелавам много здраве и любов! Дано съдбата ти осигури това, за което мечтаеш!

Честит имен ден! Нека всеки ден ти носи успех и радост, пожелавам ти от все сърце всички най-специални неща на света!

Честит Тодоровден! Никога няма да спра да благодаря на съдбата, че ме е срещнала с такъв невероятен приятел като теб! Бъди здрав и неземно щастлив!

Честит имен ден! Желая ти цялото щастие на света и нека винаги да се случва точно това, което най-много желаеш! Много усмивки и весело настроение на празника!

Честит Тодоровден! Скъпи приятелю, благодаря ти, че си винаги до мен в трудните моменти от живота ми! Приеми моите поздравления за твоя празник! Желая ти купища пари, непоклатимо здраве и много любов!

Честит имен ден! За мен е удоволствие да те поздравя с твоя празник и да ти пожелая да си все така целеустремена и силна личност, каквато всички те познават!

Честит Тодоровден! Нека да се случи по-скоро всичко, за което мечтаеш, а любовта и просперитетът да не напускат от твоя дом!

Честит имен ден! Ти си човекът, който изпълва живота ми със светлина и му придава смисъл! Нека радостта и щастието вървят винаги ръка за ръка в твоя ден.