Пожелания за Трифоновден (Трифон Зарезан)

Имен ден празнуват Трифон, Трифонка, Лозан, Лозанка, Секул

Честит Трифоновден! Вдигам наздравица за твоя имен ден, приятелю и ти желая много щастие и пълни бъчви с вино в избата!

Честит Трифон Зарезан! На този светъл празник приеми моите искрени пожелания за здраве и любов! Нека виното в чашата ти никога не свършва, а животът ти поднася само хубави изненади!

Честит Трифоновден! Все така искрен и добър бъди, приятелю, знай, че ние всички много държим на теб! Желаем ти безоблачно небе и попътен вятър!

Честит Трифон Зарезан! На твоя имен ден, скъпа приятелко, аз ти пожелавам бузите ти винаги да са червени като руйно вино, а в душата ти да е топло и светло!

Честит Трифоновден! На празника на виното и любовта, позволи ми да ти поднеса моите искрени пожелания за късмет и обич, които да съпътстват целия ти живот!

Честит Трифон Зарезан! На моя скъп приятел пожелавам от сърце да бъде винаги здрав и късметът да го следва по петите през целия живот!

Честит Трифоновден! Нека вдигнем чаши с вино и да си кажем „Наздраве!“ за нашия скъп приятел, който днес празнува своя имен ден! Желая ти да постигнеш всички свои мечти и да се радваш на съвършен, изпълнен само с радости живот!

 

Честит Трифон Зарезан!

Много здраве ти желая

и се искрено надявам аз,

да си все засмян и весел,

както днес, във този час!

 

Честит Трифоновден! Желая ти от цялото си сърце винаги добро настроение, приятни моменти, куп щастливи събития и животът ти да е нежна песен без край!

Честит Трифон Зарезан! Да вдигнем чаши за нашия добър приятел и да му пожелаем винаги да е все така усмихнат и щастлив, както на своя имен ден! Честито!

Честит Трифоновден! Върви само напред и покорявай върхове! Нека да те спохождат само весели мисли и животът ти да е истински щастлив! Много, много радост и късмет ти пожелавам!